Stem op de sporter en het sportteam van het Jaar!

Foto: Pixabay

Op 8 januari 2018 zullen de wethouders Anke de Vink-Hartog en Judie Kloosterman de sporter en het sportteam van Uitgeest van het jaar 2017 bekendmaken.

Dit zal gebeuren tijdens de nieuwjaarsreceptie, die om 19.00 uur start. Hierbij zijn uiteraard alle Uitgeesters van harte uitgenodigd.

De gemeente Uitgeest en de Omroep Stichting Uitgeest zijn de samenwerking aangegaan inzake de organisatie van dit evenement. Iedereen kan dan ook stemmen op de website van Omroep Stichting Uitgeest via www.osuradio.nl.

Stemmen tot 31 december
Stemmen kan tot 31 december 2017. Dit stemresultaat telt voor 50% mee. Vervolgens buigt de sportjury, bestaande uit wethouder Anke de Vink-Hartog, wethouder Judie Kloosterman, OSU-Sportpresentator Rob Offerhaus en beleidsmedewerker Sport Sebastiaan Huys, zich over de prestaties van de genomineerden. De mening van de sportjury telt ook voor 50% mee.

Het wordt een spannende happening op 8 januari waarbij iedereen de sporters kunt toejuichen. De huldiging wordt live uitgezonden via het radiokanaal van OSU.

Cookieinstellingen