#Kunsdt organiseert digitaal festival in de open lucht

BEVERWIJK – Jan van Kampen van #Kunsdt organiseert dit jaar ondanks de coronacrisis een festival in het Westerhoutpark in Beverwijk. Op verschillende plekken in het park zijn acts te bewonderen. Zoals je van festivals mag verwachten maar dan digitaal.

Soms moet je je haasten om op tijd te komen en dan kan het wel eens gebeuren dat je net te laat komt. Net als in het ‘echt’. Hoe het precies zit vertelt Jan van Kampen in het interview dat iJmond Nieuws maakte en is boven aan dit artikel te bekijken.

Festival #Kunsdt

Westerhoutpark voor festivals of een lekkere wandeling met of zonder hond.

Festival of niet, het Westerhoutpark is sowieso de moeite van een bezoekje waard. Het park ligt aan de rand van Beverwijk, verscholen achter restaurant De Smaeckkamer en tegenover Museum Kennemerland. Het park heeft heerlijke wandelpaden en een diversiteit aan groen.

De afgelopen jaren kon je hier genieten van het Young Art Festival. Maar zoals iedereen inmiddels weet is dat festival in deze coronatijd geen optie. Des te leuker natuurlijk dat Jan van Kampen de moderne techniek in weet te zetten om de festivalganger toch iets te bieden. Dat doet hij natuurlijk niet alleen. Daarvoor heeft hij contact gezocht met de lokale kunstenaars. Met een verrassend resultaat tot gevolg.

Maar oordeel vooral zelf!

#Kunsdt festival Westerhoutpark

Interesse?

Alle informatie op een rij over prijzen, toegang en acts vind je op de website van het #Kunsdt Festival.

 

Cookieinstellingen