Uitgaanscentrum BIJ45 Beverwijk geopend: bowling & meer!

BEVERWIJK – Met BIJ45 heeft Beverwijk er sinds 1 juni 2020 een nieuw uitgaanscentrum bij. Dit centrum heeft alles in huis voor een feestelijk dagje uit met het hele gezin of voor een zakelijk evenement. Want naast bowlen kun je er terecht voor darten, biljarten en glow-in-the-dark golfen.

(Bron: IJmond Nieuws / tekst: Monique)
Maar ook om bijvoorbeeld met je voetbalteam lekker te hangen aan de bar na afloop van een training of wedstrijd. En natuurlijk gewoon even tussendoor voor een hapje en een drankje in het grillrestaurant.

Reserveren

Wil je langskomen dan is het wel belangrijk telefonisch te reserveren. Dit heeft alles te maken met de huidige coronamaatregelen.

Uitgestelde opening door corona

Het was de bedoeling om eerder dit jaar de deuren te openen, maar door de lock-down ging dat niet door. Kirsten Schijffelen, eigenaresse: “We zijn afgelopen december gestart met de verbouwing en het bestellen van meubels en alles wat er nog meer bij komt kijken. We hadden gehoopt 4 april open te gaan en nu is dat verschoven naar 1 juni. Dus we zijn blij dat we nu wel open mogen.”

  • Kijk voor de openingstijden op: www.bij45.nl
  • Om te reserveren bel naar: 0251-785702

IJmond Nieuws ging al langs om een kijkje te nemen. Wil je zien hoe het centrum er van binnen uitziet? Klik dan op de hoofdfoto voor het verslag.

Cookieinstellingen