Koos uit West-Graftdijk wint 115.000 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Foto: Postcode Loterij

Koos uit West-Graftdijk is de gelukkige winnaar van 115.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die vrijdagavond werd uitgezonden bij RTL5.

Aan het begin van het spel vertelt Koos wat hij doet als hij een groot geldbedrag wint: “We willen al twintig jaar de zolder verbouwen. Mijn vrouw is Zuid-Afrikaanse, dus we willen ook graag op familiebezoek in Zuid-Afrika.” Het spel verloopt voorspoedig. Vol van de zenuwen besluit Koos uiteindelijk een deal te sluiten bij een bod van 115.000 euro. Hij reageert geroerd: “Niet te geloven. Ik ben sprakeloos.”

Over ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’
In ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ maken 24 deelnemers in de studio kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy Vedder. Iedere kandidaat heeft een eigen unieke box, met daarin een onbekend geldbedrag. Het is aan de speler om zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welke bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een geldbedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’

Cookieinstellingen