Hoe is het nu bij Gasterij De Kruisberg en strandpaviljoen De Vrijheit?

https://youtu.be/85-ixn2VzPE

Omroep Heemskerk maakt een ‘rondje langs de velden’, in dit geval de horeca in het Heemskerkse duingebied, en dan praten we over Gasterij De Kruisberg en strandpaviljoen De Vrijheit.

Corona of niet, de zomer laat niet op zich wachten. Ook dit weekend wordt er weer mooi weer voorspeld, en dat zal in de komende maanden alleen maar vaker het geval zijn. Maar bij de zomer, strand en duinen hoort toch ook een stukje horeca.

Bij de duinen van Heemskerk zijn er drie gelegenheden. Natuurlijk aan de overkant van de ingang vinden we De Patatoloog. Gaan we dan even verder de duinen in dan komen we na zo’n anderhalve kilometer bij Gasterij de Kruisberg. En rijden we nog verder door naar het strand, dan komen we bij strandpaviljoen De Vrijheit.

Omroep Heemskerk stapte op de fiets, bezocht eerst De kruisberg en sprak daar met Hans Logchies over de gasterij en de dieren, van Schote Hooglanders tot schapen. Daarna was het de beurt aan Strandpaviljoen De Vrijheid, schitterend vernieuwd, maar nog net niet helemaal klaar.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van Omroep Heemskerk

Reacties

Cookieinstellingen