AZ en Panathinaikos completeren deelnemersveld ICGT

16 mrt 2015, 17:30 Sport en Gezondheid
the ball 488716 1280
Het deelnemersveld van het Internationale Cor Groenewegen Toernooi (ICGT) 2015 is compleet. AZ, ADO Den Haag, het Griekse Panathinaikos en het Italiaanse Genoa CFC maken tijdens het pinksterweekend hun opwachting op de Uitgeester voetbalvelden.
Dat maakte de organisatie maandag bekend. Met deze vier toevoegingen komt het totale deelnemersveld op acht teams. Uit Nederland zijn dit: FC Uitgeest, AZ en ADO Den Haag. Uit het buitenland: Benfica (Portugal), Genoa CFC (Italië), Panathinaikos (Griekenland) Standard Luik (België) en Torino FC (Italië).

Trots op deelnemers

De organisatie geeft aan blij te zijn met het deelnemersveld. Vooral de deelname van de Griekse topclub Panathinaikos, het Portugese Benfica en het Belgische Standard Luik wordt gevierd. Daarnaast is de organisatie blij met de deelname van 'regionale trots' AZ.

Toernooischema

Op zaterdag 23 mei vindt de aftrap van het toernooi plaats op het hoofdveld van FC Uitgeest. Wie dan tegen de plaatselijke trots mag strijden - FC Uitgeest opent altijd het toernooi - is nog niet bekend. De loting van het ICGT wordt namelijk op zaterdag 21 maart gehouden in het AFAS-stadion van AZ.