Standard Luik vierde deelnemer ICGT

13 mrt 2015, 17:16 Sport en Gezondheid
the ball 488716 1280
De volgende deelnemer aan het Internationaal Cor Groenewegen Toernooi is bekend. Het jeugteam van het Belgische Standard Luik maakt tijdens het pinksterweekend zijn opwachting in Uitgeest.
De organisatie verwacht veel van de Belgen, die in hun eigen competitie (onder 19) aan de leiding gaan. Standard, dat vorig seizoen kampioen werd, heeft op dit moment 52 punten uit 21 wedstrijden en scoorde maar liefst 91 doelpunten.

Doelpuntenmachine

Er worden zelfs zoveel doelpunten gemaakt dat Standard op dit moment de meest scorende ploeg is van Europa. De afgelopen weken werd met 8-0 gewonnen van Charleroi, 7-1 gewonnen van KV Oostende en werd er met 4-4 gelijkgespeeld tegen KV Kortrijk.
In slechts twee wedstrijden scoorden de Luikenaren minder dan drie doelpunten. Tegen Anderlecht werd nipt verloren (1-0) en de wedstrijd tegen Club Brugge eindigde in een 1-0 zege.

Vierde deelnemer

Standard Luik is op dit moment de vierde deelnemer aan het ICGT 2015. Eerder werd al bekendgemaakt dat, naast FC Uitgeest, Torino FC en Benfica deelnemen aan het internationale voetbaltoernooi. De overige deelnemers worden in de komende weken bekendgemaakt.
Lees ook: