Wederom bedrijventoernooi bij ICGT

10 mrt 2015, 17:24 Sport en Gezondheid
049 806b6156
Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseert Stichting Voetbalpromotie Uitgeest wederom een bedrijventoernooi. Het doel van het toernooi is om samen iets te doen en bedrijven op een gezellige wijze met elkaar in contact te brengen.
Het voetbal wordt gespeeld met zeven spelers op een half veld, ieder team speelt vier wedstrijden en kan bestaan uit zowel mannen als vrouwen. Daarnaast doet ieder team mee aan het zogenaamde 'Rode draad spel'. Wat dat precies is houden we nog even geheim. Uiteraard staat bij dit toernooi gezelligheid voorop en niet het winnen.

Gezellige barbecue

Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro per team (maximaal 10 personen). Daarvoor krijg je 30 consumptiebonnen en een gezellige barbecue na afloop. Natuurlijk is het mogelijk om met meerdere teams in te schrijven. Na de barbecue worden de deelnemers van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de feesttent van het ICGT.
Is je bedrijf te klein, maar wil je wel betrokken zijn bij het toernooi? Dan kun je ook met minder personen inschrijven en zonder te voetballen. De kosten bedragen dan 17,50 euro p.p. Dat is inclusief barbecue en 3 consumptiebonnen.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 1 mei via een e-mail naar [email protected] onder vermelding van de naam van het bedrijf, het postadres, het aantal deelnemende personen en of het een mannen- dan wel een gemengd team betreft. Ongeveer twee weken van te voren krijgt u van ons informatie over het wedstrijdschema en andere zaken.
Het voetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van FC Uitgeest, voorafgaand aan het ICGT op vrijdag 22 mei vanaf 15.30 uur. Wilt u meer weten? Stuur een mail aan het bovenstaande mailadres ter attentie van Stephan van der Eng of ga naar de website www.bedrijventoernooi.nl .
Lees ook: