Melkveebedrijf ‘Van Uitgeest’ levert smakelijk vlees rechtstreeks aan de consument

IJmond Nieuws maakt een serie portretten van boerderijen in en rond Uitgeest. In deze aflevering gaat de aandacht naar melkveebedrijf Vonk die met de vleestak die onder de naam ‘Van Uitgeest’ opereert. 

Boer John Vonk en zijn dochter Maud vertellen onder andere over de geschiedenis van dit bedrijf, hun passie voor het vak en de toekomst van het boeren bestaan.

Ook spreekt verslaggever Wim Weber met mede-eigenaar Yvonne Vonk over haar specialiteit binnen het bedrijf:. Zij houdt zich bezig met de verkoop van het vlees. Momenteel voornamelijk aan particulieren, maar ook een aantal restaurants en een slager nemen het vlees af.

Wil je ook eens het vlees van Van Uitgeest proberen dan kun je zonder afspraak langs gaan op de volgende dagen:

  • Woensdagmiddag van 14.00 tot 19.00
  • Zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00

Of bestel je producten via de website van Van Uitgeest.

Cookieinstellingen