Start collectieve actie zonnepanelen voor inwoners Uitgeest

Foto: PixaBay

UITGEEST – In de gemeente Uitgeest gaat een unieke zonnepanelenactie van start. Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

De gemeente Uitgeest ondersteunt samen met de lokale energiecoöperatie DUEC deze actie zodat bewoners kunnen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening.

Installateurs

Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. Vraag direct uw offerte aan via www.duec.nl/actie.

Bewonersavonden

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U bent van harte welkom op de bewonersavond bij u in de buurt:

  • Woensdag 6 november 20.00 uur: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest
  • Maandag 11 november 20.00 uur: OBS De Wissel, De Hoop 3 in Uitgeest

De avonden starten om 20.00 uur, maar u bent al vanaf 19.30 uur welkom.

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC)

Deze actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie DUEC. Dit is een initiatief van inwoners die Uitgeest willen verduurzamen. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod krijgt ook een vrijblijvend jaarlidmaatschap van DUEC voor de periode van één jaar.

Via www.duec.nl/actie kunt u aangeven bij welke informatieavond u aanwezig wilt zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen dient u zich in te schrijven voor de informatieavond.

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC)

Deze actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie DUEC, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruikmaakt van het actieaanbod krijgt ook een vrijblijvend jaarlidmaatschap van DUEC voor de periode van één jaar.

 Via  kunt u aangeven bij welke informatieavond u aanwezig wilt zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen dient u zich in te schrijven voor de informatieavond.

Cookieinstellingen