Sfeervolle viering Allerzielen Alom zoekt helpende handen

Foto: aangeleverd

CASTRICUM – Op woensdag 6 november wordt tussen 17.00 en 21.00 uur voor de twaalfde keer Allerzielen Alom georganiseerd op begraafplaats Onderlangs in Castricum. Maar de organisatie zoekt nog vrijwilligers voor de voorbereiding op 5,6 en 7 november. Om dan samen met de huidige vier vrijwilligers te zorgen voor een geslaagde avond met licht, muziek, klankschalen en rituelen.

Een sfeervolle wandelroute en dierbaren gedenken

Op 6 november worden vanaf 17.00 uur gedichten voorgedragen en staan er diverse marktkramen waar passende artikelen verkocht worden. Ook voert er een sfeervolle wandelroute langs plekken met gedichten en muziek op het ‘oude’ gedeelte van de begraafplaats. Wie wil, kan kaarsen neerzetten op een centrale plek langs de route. Zo kan iedereen ook dierbaren gedenken die elders begraven zijn. Tussen 17.00 en 21.00 uur is de aula open om onder het genot van een kopje koffie of thee op te warmen. Maar ook om even te praten met de gastdame van Uitvaartverzorging IJmond.

Giften

De viering kan dit jaar weer plaatsvinden dankzij de steun van Associatie Uitvaartfonds, enkele middenstanders, de gemeente Castricum en Uitvaartverzorging IJmond. De organisatie is desondanks erg blij als bezoekers giften willen doen. Hiervoor staat een collectebus bij de ingang.

Hulp is heel welkom

De organisatie heeft dringend behoefte aan helpende handen op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november. Om respectievelijk 1500 fakkels te vullen, te helpen bij de opbouw en het opruimen.

Allerzielen

Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar [email protected]

Cookieinstellingen