Ex-inbreker adviseert Uitgeesters over veilig wonen

31 mrt 2015, 18:21 Gemeente
politie2
De gemeente Uitgeest organiseert op donderdagavond 23 april in het gemeentehuis een informatieavond over veilig wonen. De avond begint om 19.30 uur met koffie en thee en is gratis toegankelijk voor alle inwoners.
Burgemeester Wendy Verkleij opent om 19.45 uur de avond officieel, waarna ex-inbreker Evert u vertelt hoe u uw woning beter beveiligt. Vervolgens houdt de politie een korte demonstratie, waarin ze vraagt om verdacht gedrag te melden. Na de pauze informeert de brandweer u over brandveilig leven.

Informatiemarkt

Daarnaast is er een informatiemarkt met onder meer informatie over brandveilig leven, Burgernet en het voorkomen van fietsendiefstal. Ook is er een adviseur van het Politiekeurmerk Veilig Wonen aanwezig, die u informeert over goed hang- en sluitwerk. U kunt informatiefolders meenemen maar ook gerichte vragen stellen aan de aanwezige experts.
Programma:
  • 19.30 Inloop met koffie en thee, bezoek informatiemarkt
  • 19.45 Welkomstwoord door burgemeester Wendy Verkleij
  • 20.00 Presentatie van ex-inbreker Evert over beveiliging van uw huis
  • 21.00 Pauze met koffie en thee en mogelijkheid tot bezoek informatiemarkt
  • 21.15 Presentatie van brandweer over brandveilig wonen
  • 21.45 Bezoek informatiemarkt
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt aangeraden om de organisatie een beeld te geven van het te verwachten aantal bezoekers. Aanmelden kan via [email protected]
Lees ook: