Uitgeest zoekt nieuwe kinderburgemeester voor schooljaar 2024-2025?

Foto: Gemeente Uitgeest - FB

UITGEEST – Kinderen uit groep 7 kunnen tot dinsdag 4 juni 2024 solliciteren naar de rol van kinderburgemeester van de gemeente Uitgeest

(bron en foto: Gemeente Uitgeest)

Sinds oktober 2023 is Vesper Snijder kinderburgemeester in Uitgeest. Zij vervult deze rol met veel enthousiasme en zet zich samen met burgemeester Sebastiaan Nieuwland in voor de kinderen in Uitgeest. Een kinderburgemeester wordt benoemd voor één schooljaar. Wij zoeken daarom een nieuwe kinderburgemeester voor het schooljaar 2024-2025.

De kinderburgemeester helpt de burgemeester bij verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Bijvoorbeeld bij Koningsdag, Dodenherdenking, de Huttenweek en het Nieuwjaarsconcert. De kinderburgemeester vertegenwoordigt bovendien de kinderen van Uitgeest over onderwerpen die zij belangrijk vinden en waar zij aandacht voor willen.

  • Je kunt kinderburgemeester worden als je:
  • in de gemeente Uitgeest woont;
  • op dit moment leerling van groep 7 bent (volgend schooljaar groep 8);
  • het leuk vindt om met mensen om te gaan, zowel kinderen als volwassenen;
  • graag betrokken bent bij onderwerpen die in Uitgeest spelen;
  • graag je mening geeft.

Interesse?
Kinderen kunnen als ze dit leuk vinden tot uiterlijk 4 juni 2024 een brief, een e-mail of een filmpje naar de burgemeester sturen om aan te geven waarom hij of zij graag kinderburgemeester wil worden. Dit kan via een e-mail aan de griffier via  [email protected] of per post aan Gemeente Uitgeest,  t.a.v. de griffie o.v.v. sollicitatie kinderburgemeester, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest.

Cookieinstellingen