Isabel Commandeur bij De Zwaan Cultureel

Foto: Fleur Huijsdens

UITGEEST – Op zaterdag 16 maart treedt zangeres en actrice Isabel Commandeur op in haar eigen woonplaats. Met haar prachtige stem, indrukwekkende bereik en sprankelende persoonlijkheid brengt ze een mix van pop, soul en opera.

Isabel begon al op haar achtste met acteren en op haar 15e ging ze op zangles. Na haar studie aan de Codarts University of the Arts in Rotterdam trok ze door Australië, waar ze lessen volgde en optrad. In 2010 won ze vijf medailles bij de World Championships of Performing Arts in Los Angeles, waaronder de eerste plek in acteren in haar leeftijdscategorie.

In 2011 won Isabel het RTL 4-programma ‘My name is’ met haar optredens als de Amerikaanse popdiva Christina Aguilera. Daar vloeide een hoofdrol uit voort in de musical Daddy Cool, waarmee ze door Nederland en België toerde. Recent deed Isabel mee aan het NPO-programma ARIA, speelde ze in de musical Saturday Night Fever en is ze als (stem)actrice te zien en te horen geweest in diverse series en reclames.

Aanvang: 20.15 uur. Toegang € 15. Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 12,50. Kaarten via www.dezwaancultureel.nl of aan de zaal. Adres: Middelweg 5, Uitgeest

Cookieinstellingen