Koffieconcert van MirAnDa Trio bij De Zwaan Cultureel

Foto: Anastasia Khomenko

UITGEEST – Op zondag 17 maart treedt het MirAnDa Trio in Dorpshuis de Zwaan op met hun bijzondere bezetting van harp, zang en fluit. Dit ensemble speelt een zeer gevarieerd programma, met bekende en minder bekende composities en zowel moderne als klassieke stukken.

De hartstochtelijke sopraanzang (Anna Azernikova), sprankelende fluit (Dasha Beltiukova) en sprookjesachtige harp (Mirjam Rietberg) vertolken een veelzijdig spectrum aan warme klankkleuren. Ze brengen zowel trio-, duo- als solowerken.

Het internationale drietal, afkomstig uit Nederland, Rusland en Belarus, leerde elkaar kennen op het Conservatorium in Amsterdam en bestaat nu 20 jaar. Ze waren al te zien bij het VPRO-programma Vrije Geluiden en te beluisteren op NPO Radio 4 vanuit de Spiegelzaal in het Amsterdamse Concertgebouw. Verder speelden ze op internationale muziekfestivals in onder meer Nederland, Frankrijk, Italië, Belarus en Rusland. Ook brachten ze twee albums uit, met daarop werken van componisten als Antonín Dvořák, Camille Saint-Saëns en Isaac Albéniz.

Aanvang: 11.30 uur. Toegang € 12,50, Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 10,00. Ticket inclusief lunch bij KLAAS € 24,50. Kaarten via www.dezwaancultureel.nl of aan de zaal. Adres: Middelweg 5, Uitgeest

Cookieinstellingen