Twan Huys wandelt verder; journalist spreekt over wandelen en doet verslag van zijn huttentochten

Foto: Schrijerscentrale

In het kader van de jaarlijkse actie ‘Nederland Leest’ is journalist en presentator Twan Huys dinsdag 23 november vanaf 20.00 uur te gast in de Kleine Zaal van het Kennemer Theater.

Twan spendeert steeds meer tijd in de natuur. Zijn van jongs af aan meegekregen liefde voor de natuur en wandelen smolten samen in zijn in het voorjaar van 2020 verschenen boek Wandellust. Dat boek is die avond ook te koop. Twan signeert het dan graag voor je.

Nu werkt hij aan een volgend boek. De lust tot wandelen bracht hem inmiddels naar nieuwe gebieden, soms over de grens, zoals naar de imposante berggebieden van Europa. Zo stonden de Alpen, Apennijnen en Dolomieten dit jaar al op Twans menu.

Vanavond spreekt hij over het grote genoegen van wandelen en doet hij een eerste verslag van zijn huttentochten. Kosten inclusief consumptie: € 7,50 voor bibliotheekleden / € 10,- voor anderen. Kaartverkoop via www.bibliotheekijmondnoord.nl (zie daar de agenda) en tijdens openingsuren (na 13.00 uur!) bij de klantenservice van de bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk. Alle info over Nederland Leest 2021 is te vinden op hebban.nl/nederlandleest.

Reacties

Cookieinstellingen