Kledingbank IJmond mooi opgeknapt in coronatijd

De Stichting Kledingbank IJmond is er voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen en Uitgeest. Personen met een bijstands-, Wajong- of een WIA-uitkering of mensen die in de schuldhulpverlening zitten, en 65 – plussers met uitsluitend AOW, kunnen gebruik maken van de Kledingbank.

Het afgelopen jaar was een moeilijke periode, ook voor de kledingbank. Dat had alles te maken met de twee lockdowns in welke periode ook geen klanten konden worden geholpen aankleding. Toch werd die periode nuttig gebruikt, onder andere om de kledingbank wat op te knappen.

Allereerst was daar de verwarming die gerepareerd kon worden dankzij crowdfunding, en ook de vloer kreeg een flinke opknapbeurt.

IJmond nieuws ging langs bij de kledingbank aan de Ambachtstraat in Beverwijk en sprak daar onder andere met voorzitter Charles de Boer en met penningmeester en secretaresse Hennie Kelder.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van IJmond Nieuws.

Geen subsidie, dus giften meer dan welkom
De Kledingbank is financieel afhankelijk van giften voor onder andere gas, licht en water. Dus als u de Kledingbank een warm hart toedraagt is iedere gift welkom op het rekeningnummer van de Kledingbank IJmond:  NL23RABO0148636039.

Reacties