Ruim 1000 euro voor Hospice in Beverwijk  dankzij Brommerrijders Westerhout Challenge

De brommerrijders van Westerhout Challenge hebben tijdens de jaarlijkse ontmoetingsdag allemaal een donatie gedaan voor het Hospice in Beverwijk. Richard de Jong van de organisatie Westerhout Challenge heeft vorige week een cheque van duizend euro dertig overhandigd aan het bestuur.

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Hospice Beverwijk zijn heel blij met deze gift. De gasten van Hospice Beverwijk komen uit Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Castricum en Uitgeest.

De Hospice in Beverwijk is een ‘bijna-thuis-huis’ met vier kamers voor gastbewoners die terminaal ziek zijn. Ook kunnen vrijwilligers thuis terminaal zieke mensen ondersteuning geven en zo hun naasten ontlasten. Er zijn circa tachtig vrijwilligers, waarvan zestig als zorgvrijwilliger werken.

Informatiedag en zorgvrijwilligers
Op 6 oktober organiseert Hospice Beverwijk een informatiedag. Heeft u interesse om als zorgvrijwilliger te werken of wilt u meer informatie hierover, dan kunt u zich aanmelden om op die informatiedag langs te komen. Ook mensen die technische ondersteuning kunnen gaan geven of notuleren leuk vinden, zijn van harte welkom. Aanmelden kan via mail [email protected] of telefonisch via nummer 06 51174089. Meer informatie is op www.hospice-beverwijk.nl te vinden.

IJmond Nieuws was aanwezig bij de Westerhout Challenge en maakte bijgaande reportage:

Reacties