55+

Toch een intieme- en veilige feestweek in de regio

Normaliter bruist Santpoort volop de 1e week van augustus, wanneer inwoners en vele belangstellenden uit de wijde omgeving komen genieten van een week lang Dorpsfeest. Feesttenten, een gezellige kermis en podia waar allerlei bands optreden, veel moeten we nog steeds missen dankzij corona.

Foto’s, film en tekst Charles Duijff 

Toch heeft de organisatie gezorgd voor de nodige festiviteiten en zo bruist Santpoort toch best een beetje. Ik citeer: Gedwongen door de omstandigheden, wordt het een intiem en veilig Dorpsfeestje als het aan de organisatie ligt.

Zaterdag 31 juli 2021 konden belangstellenden genieten van de traditionele- en authentieke rijtuigentoer. Geen sherry-stop en geen publiekspresentatie, maar wel genieten vanuit de eigen voortuin of langs de route. De redactie van Nieuws.nl was erbij en maakte voor u een foto- en filmverslag. Dankzij sponsor: Fred Brans Vee- en Transportbedrijf konden koetspassagiers in prachtige nostalgische- en stijlvolle kleding aan hun tocht door de regio beginnen. Prachtige koetsen, getrokken door indrukwekkende- en fraai gebouwde paarden zorgen dat deze feestweektraditie nooit verveelt. Hieronder een fotoimpressie. Bekijk ook het openingsfilmpje en wanneer u op onderstaande foto’s klikt worden ze uitvergroot. Wat is er meer te doen deze week? Bezoek de website, de link er naar toe treft u na de laatste foto.De jongste toeschouwer?

Link naar de website, klik op Home….

Home

 

Reacties