Tom Smit zet zich in voor kankeronderzoek met zijn “Tour For Life”

UITGEEST – Honderd dagen sporten en in augustus op de fiets in 8 dagen van Italië naar Nederland met als doel: een mooie opbrengst voor het kankeronderzoek van het Daniël den Hoed Fonds. De eerste opgave, de ‘100 dagen challenge’, wist Tom Smit uit Uitgeest afgelopen zaterdag, 10 april, te voltooien.

Gedurende 100 dagen was Tom iedere dag sportief in de weer met afwisselend wandelen, fietsen, hardlopen en spinnend op de spinningbike. Je kunt het zien als een vroege training voor uiteindelijk het ultieme doel, het voltooien van de Tour for Life, een wielertocht van 8 dagen van Bardonecchia in Italië naar Zuid Limburg.

Met deelname aan deze monstertocht proberen de deelnemers zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen voor het kankeronderzoek van het Daniël den Hoed Fonds. Dat doen ze niet alleen met de fietstocht, maar ook met allerlei randactiviteiten. De ‘100 dagen challenge’ is zo’n activiteit.

Behalve een ijzeren conditie heeft Tom er nu al een mooi bedrag voor het goede doel aan overgehouden. Op dit moment staat de teller bij al op een sponsorbedrag van € 8432,60 En dan moet de echte tocht nog beginnen! Dat betekent dat er nog ruim 4 maanden zijn waarin Tom nog gesponsord kan worden. Dat kan via Tom’s sponsorpagina op de site van Tour for Life.

IJmond Nieuws was aanwezig bij de finish van Tom op de laatste dag van zijn ‘100 dagen challenge’ en maakte bijgaande reportage. Klik hiervoor op de hoofdfoto bovenaan dit bericht.

Cookieinstellingen