We blijven thuis tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route

Foto: Pixabay

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunnen inwoners bij buurtbewoners langs voor vragen over duurzame maatregelen. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kunnen de open dagen op 31 oktober en 7 november helaas niet doorgaan.

Gelukkig zijn op de website www.duurzamehuizenroute.nl al veel verhalen te vinden én kan vanaf november online inspiratie opgedaan worden met een digitaal bezoek aan woningen.

Op het platform Duurzame Huizen Route kunnen huiseigenaren hun woning laten zien en aangeven welke duurzame maatregelen ze hebben getroffen. Gemeenten in het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond doen mee om zoveel mogelijk inwoners te inspireren hun woning te verduurzamen. Het hele jaar door kunt u via www.duurzamehuizenroute.nl/naam van uw gemeente uw vragen stellen aan duurzame inwoners van uw gemeente.

Blijf op de hoogte
Woont u in gemeente Beverwijk, Bloemendaal, Edam-Volendam, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Landsmeer, Oostzaan, Uitgeest, Velsen, Wormerland of Zandvoort? Schrijf u vooral in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de digitale ontwikkelingen. Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen en wellicht uw woning digitaal open te stellen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Reacties